Как да поръчам

Как да поръчам?
Пазаруването в сайта на Bubutoys става лесно и бързо.  Тук ще откриете целия процес по закупуване на избраната стока, представен в няколко прости стъпки с нагледни примерни картинки. 
1. След като сте си избрали продукт и сте уточнили желаната бройка от него, натиснете големия бутон КУПИ.
2. Ще се отвори прозорецът Количка, където можете да коригирате бройки, да премахвате стока, за която сте размислили и да добавите код за отстъпка. Когато сте готови натиснете бутон ПЛАЩАНЕ.
3. В прозорец Адрес за доставка опишете Вашите данни (име и фамилия, имейл, телефонен номер, адрес за доставка). Ако желаете да Ви се издаде фактура с друг адрес трябва да отбележите в полето до тази опция. В дясно на монитора в сивото поле ще можете да виждате поръчаната от Вас стока с опция за редактиране. Това поле ще бъде достъпно за Ваше удобство и при следващите две стъпки. Когато сте готови с попълнените данни, натиснете бутона ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД. 
4. В прозорец Адрес за фактура трябва да попълните данните, на които искате да Ви издадем фактура. Щом сте готови, натиснете бутон ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД.
5. В следващия прозорец можете да проверите въведените от Вас данни и начин на доставка, като бутон Редактирай Ви дава опция да нанесете поправки. Отбележете желания начин на плащане. В поле Забележка към поръчката можете да ни напишете допълнителна важна информация. Последните полета за отбелязване посочват съгласието Ви с условията за пазаруване, връщане и замяна в онлайн магазина на Bubutoys
6. Следното поле ще се появи, когато поръчката е изцяло завършена. Вашата поръчка е изпратена към нас. Очаквайте телефонно обаждане от Bubutoys за потвърждение.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки