Връщане и замяна

Ако има проблем с Вашата поръчкаBubutoys Ви предлага няколко опции за връщане и замяна.

Отказ от получаване при доставка:

Можете да откажете да получи заявената стока, когато:

– доставената стока явно не съответства на това, което сте поръчали и това може да се установи чрез обикновен преглед;

– при транспортирането стоката или нейната опаковка е била повредена;

И в двата от гореспоменатите случая, трябва да уведомите Bubutoys веднага и да ни изпратите снимки на несъответстващата или повредена стока. 

Връщане на стока след получаването на поръчката:

След получаване на стоката имате право да поискате връщането ѝ при наличието на съществен недостатък, който не е могъл да бъде установен при обикновен преглед по време на доставката. 

При проблем със стоката известно време след покупката ѝ можете да се възползвате от гаранцията, когато такава има. За стоките, които подлежат на гаранция, ще получите гаранционна карта, в която са описани случаите, които се покриват от нея и сервизите, където можете да се обърнете за помощ. При нискобюджетните стоки или при определени производители гаранционна карта не се издава.

Замяна:

И в двата гореспоменати случая можете да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на подадената от Вас заявка за покупка. За целта трябва да ни отправите писмено искане по електронна поща: [email protected] или на адрес БУБУТОЙС ЕООД , гр. Пловдив, бул. Брезовско шосе №170. Всички искания за замяна и връщане трябва да са придружени със снимка на несъответстващата или дефектна стока.

Отказ от закупените стоки:

В случай, че искате да се откажете от закупените продукти имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате конкретна причина, да се откажете от сключения договор за покупка на стока през сайта.

Трябва да върнете стоката в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаването й. За целта трябва да изпратите писмено заявление за отказ от сключения договор на адрес: БУБУТОЙС ЕООД , гр. Пловдив, бул. Брезовско шосе №170, или на следния  е-mail адрес: [email protected].

Стоката трябва да бъде върната с ненарушена цялост, напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително, но не само, инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само, с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки и т.н., като разходите за доставка са за Ваша сметка.

Bubutoys ще възстанови в пълен размер заплатените суми за стоки в срок от 15 работни дни, считано от датата, на която е упражнено правото на клиента на отказ

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки