За нас

Bubutoys е специално място за най-ценното в нашия живот - децата. Идеята да построим свой свят на пастелното щастие с внимателно подбрани артикули,  така че всеки родител да е спокоен, че избира най-доброто за децата си, е двигател на нашия устрем към успеха. 

Създадохме бранда със страстта и желанието на родители, които се сблъскват непрестанно с хиляди детски продукти и са затруднени в правилния избор. Отсяхме чрез нашия опит и опита на близки и приятели най-подходящите световно признати марки, за да ви зарадваме не просто с онлайн магазин, а с такъв, в който виждайки даден продукт, намирате това, което сърцето ви винаги е търсило. Практичност, качество и безопасност за вашето дете с атрактивен дизайн. А ние ще сме първи помощници на вас, родителите, по пътя, докато отглеждате силни, смели и радостни мъниците.

Зад името на бранда се крие вдъхновение, идващо директно от чистия и непринуден детски свят. Първата дума на нашия вдъхновител беше БУБУ. Сигурни сме, че всеки има едно”БУБУ бебе” в живота си, което осмисля дните му. Отдадено, целеустремено, насочено вървим с вас в правилната посока, така че да правим все повече хора щастливи и удовлетворени.

Ние сме насоката и попътния вятър, от който имате нужда, за да бъдете пълноценни и вдъхновени родители, а това е гарант, че децата ви ще бъдат истински щастливи. Заедно подобряваме и преодоляваме трудностите, които среща всеки родител, особено за пръв път в живота си, като ви предлагаме подбрани продукти от бебешката количка за първите разходки, до невероятни играчки, красиви сервизи и прибори за хранене и прекрасни подаръчни комплекти в онлайн магазина ни и полезни съвети в нашия блог.

Дадохме си обещание, че BubuToys ще бъде брандът на детето, там където то е на първо място. И работейки в тази посока, усилията ни се насочиха към представяне на наш собствен продукт, с мисъл за нуждите на бебето и родителите - нашата първа бебешка количка BUBU - за модерни майки с отношение към стилните, удобни и практични продукти за своите деца. 

За най-съкровените мигове в първите 2 години всяка майка има нужда от маневрена, лека количка за дълги и пълноценни разходки, докато бебчо се е отпуснал удобно и сигурно в BUBU и преоткрива света около себе си. Защото всеки детайл е важен, помислен, усетен - така както прави всеки родител. Усеща, споделя и учи следващия нов в играта на живота. 

Бебешките и детски аксесоари също могат да бъдат стилни, само разгледайте продуктовата ни гама и се уверете - хармонията, спокойствието на майчиното сърце се усещат във всяка пастелна и нежна гама на основните брандове, които представяме в онлайн магазина ни. Световно утвърдените марки, за които сме официален вносител са He or She, Mushie, Bibs, GoBabyGo

С BubuToys майчинството се превръща в детска игра, без нужда от инструкция и пояснения - лесно и приятно време за мама, тате и бебе.

Потопете се в магическия ни свят, където истински важните неща се ценят и открийте чудесни решения, с които да зарадвате вашето мъниче, приятели с нов член в семейството, а защо не и себе си?

BubuToys - Мъничето винаги е на първо място при нас. А тук приютяваме и сгушваме уютно всяко детско израстване.

Добре дошли!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки